Alla aktieägare får testa!

Vi kallar härmed alla aktieägare i Bodyflight, det mest flygande bolaget i Sverige, till vår årsstämma den 4 juni. Efter att vi har diskuterat allt viktigt på stämman väntar en värld av äventyr för er.

Ta chansen att sväva fritt som en fågel med Bodyflight eller dyk in i en helt ny dimension med hos VREX - utan några kostnader för er!

Markera datumet i kalendern, spänn fast säkerhetsbältet och gör er redo för en stämma som kommer lyfta er - både bokstavligen och bildligt talat. Låt oss tillsammans skapa magi och minnen för livet på årets stämma. Vi längtar efter att få dela denna glädjefyllda dag med er och skapa stunder som vi sent kommer att glömma.

 

Som om det inte vore nog att ta del av våra upplevelser, bjuder vi också på läckerheter som kommer att kittla era smaklökar. När magin i luften lagt sig kommer det att finnas förtäring för att fira och avsluta stämman på bästa sätt.

 

Markera tisdagen den 4 juni 2024 i era kalendrar för en oförglömlig upplevelse hos oss på Bodyflight Sweden AB. Klockan 15.00 slår vi upp portarna på Bryggerivägen 16b, Bromma, för en dag fullspäckad med spänning och glädje. Vi ses väl där?

 

Anmäl dig per e-post till bolagsstamma@bodyflight.se. Anmälan kan också skriftligen skickas till Bodyflight Sweden AB, Att: Micha Velasco, Box 20154, 16102 Bromma. I anmälan ska uppges fullständigt namn, person- eller organisationsnummer, aktieinnehav, adress, telefonnummer dagtid samt ska i förekommande fall, uppgift om ställföreträdare, eller biträde (högst 2) lämnas. Anmälan bör i förekommande fall åtföljas av fullmakter, registreringsbevis och andra behörighetshandlingar.