Om Bodyflight

Förverkliga drömmen om att flyga och upplev hur det känns att sväva fritt. Bodyflight är en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp.

Hur går bodyflight till?

Bodyflight har två av världens främsta vindtunnlar. Vindtunnlarna drivs av fläktar så starka att de kan generera luftströmmar på upp till 300 km/h. Vindstyrkan anpassas till varje enskild flygare, vilket gör att alla kan flyga oavsett tidigare färdigheter och fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga.

Förberedelse

Du kommer att ta på dig en flygdräkt över dina kläder, så välj en bekväm outfit med mjuka kläder och sneakers.

Checka in

Kom till Bodyflight 45 minuter före den planerade flygtiden för att ha tid för incheckning. När du anländer kommer till du att bli ombedd att fylla i en waiver. Vi har en bemannad reception och kommer att finnas där för att svara på alla dina frågor. När du har checkat in får du ett armband som också säkerställer att du får rätt video och bild från din flygning.

Proffstips: Kom igång snabbare genom att fylla i och skicka in din waiver online före ankomst!

Orientering

Din flyginstruktör visar dig grunderna för bodyflight och går igenom de handrörelser ni kommer att använda i tunneln. Vi välkomnar alla frågor du kan ha under tiden.

Redo att flyga!

Du får din flygdräkt, hjälm, glasögon och öronproppar och är nu redo för din tur i vindtunneln. Instruktören kommer att vara där för att guida dig under hela flygtiden. Antalet minuter i tunneln beror på vilket paket du valt.