Om Bodyflight

Förverkliga drömmen om att flyga och upplev hur det känns att sväva fritt. Bodyflight är en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp.

Välkommen till bodyflight.se - Din destination för spännande inomhusflygning!

Bodyflight erbjuder en unik och adrenalinfylld upplevelse som tar dig bortom gränserna för traditionell fallskärmshoppning. Med våra avancerade vindtunnlar kan du uppleva känslan av att flyga fritt i luften, utan att behöva hoppa ut ur ett flygplan. Vår inomhusflygning är den perfekta lösningen för både nybörjare och erfarna flygare som söker spänning och äventyr. Upptäck kraften och glädjen av att sväva genom luften i vår säkra och kontrollerade miljö. Vår erfarna personal finns alltid till hands för att guida dig genom varje steg och se till att din upplevelse blir minnesvärd och säker.

Hur går bodyflight till?

Bodyflight har två av världens främsta vindtunnlar. Vindtunnlarna drivs av fläktar så starka att de kan generera luftströmmar på upp till 300 km/h. Vindstyrkan anpassas till varje enskild flygare, vilket gör att alla kan flyga oavsett tidigare färdigheter och fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga.

Förberedelse

Du kommer att ta på dig en flygdräkt över dina kläder, så välj en bekväm outfit med mjuka kläder och sneakers.

Checka in

Kom till Bodyflight 45 minuter före den planerade flygtiden för att ha tid för incheckning. När du anländer kommer till du att bli ombedd att fylla i en waiver. Vi har en bemannad reception och kommer att finnas där för att svara på alla dina frågor. När du har checkat in får du ett armband som också säkerställer att du får rätt video och bild från din flygning.

Proffstips: Kom igång snabbare genom att fylla i och skicka in din waiver online före ankomst!

Orientering

Din flyginstruktör visar dig grunderna för bodyflight och går igenom de handrörelser ni kommer att använda i tunneln. Vi välkomnar alla frågor du kan ha under tiden.

Redo att flyga!

Du får din flygdräkt, hjälm, glasögon och öronproppar och är nu redo för din tur i vindtunneln. Instruktören kommer att vara där för att guida dig under hela flygtiden. Antalet minuter i tunneln beror på vilket paket du valt.

Upplev spänningen och friheten att flyga med Bodyflight - där alla kan flyga!